Ali Snapchat samodejno izbriše posnetke? [Posodobljeno 2022]

Ugotovite Svoje Število Angela

  Ali Snapchat samodejno izbriše posnetke

Snapchat je najbolj priljubljena aplikacija za sporočanje v družabnih medijih, ki jo je razvil Snap Inc. Snapchat je bil izdan leta september 2011, pred 8 leti .



Na Snapchatu lahko pošiljate in prejemate posnetke z uporabo različnih filtrov skupaj z več zabavnimi funkcijami kot druge aplikacije. Snapchat ima v razdelku za klepet tudi napredno funkcijo, ki vam lahko zelo pomaga.

Posnetek, ki ga pošljete kot sporočilo, dobi samodejno izbrisani v sekundi po tem, ko ga je prejemnik videl, prav tako bodo posnetki, ki ste jih prejeli izginila ko ga vidiš. To je zato, ker ima Snapchat svoje vgrajene funkcije, ki samodejno izbrišejo vaše besedilo in vse posnetke iz klepeta, potem ko prejemnik pregleda posnetke in besedilo, ki ga pošljete.

Če imate še vedno vprašanje, Ali Snapchat samodejno izbriše posnetke? « potem morate pregledati celoten članek.

Kazalo

Kako Snapchat deluje?

Kot vsi vemo, je Snapchat aplikacija za deljenje v družabnih medijih, ki uporablja kul filtre in leče v naših posnetkih. Posnetki, ki jih pošiljate in prejemate, po odprtju samodejno izginejo. Ampak hočeš vedeti kako?

sanjati, da hodim bos
Kako varnostno kopirati izbrisana sporočila na i... Kako varnostno kopirati izbrisana sporočila na iPhone

Ko pošljete posnetke svojim prijateljem s filtri in lečami ali brez njih, posnetki, ki jih pošljete prijatelju, samodejno izginejo, ker ima Snapchat napredno funkcijo za samodejno brisanje vašega sporočila. Toda posnetki, ki jih pošljete svojim prijateljem, bodo izginili šele, ko si bo prijatelj ogledal vaše posnetke.

In v primeru, da vaš prijatelj ni odprl vašega posnetka, ki ste mu ga takrat poslali, ostane v sporočilu, vendar le 30 dni, poteče in bo izbrisan iz strežnika Snapchat. Torej vaš prijatelj ne bo mogel dostopati do vaših posnetkov po izteku 30 dni trajanja.

V primeru zgodbe Snapchat bo tudi samodejno izginila po 24 urah. To torej pomeni, da kar koli objavite v svoji zgodbi Snapchat, ostane tam samo 24 ur.

Snapchat torej deluje tako.

Preberite tudi: Kako utišati zgodbe nekoga na Snapchatu?

Ali fotografije Snapchat res izginejo?

ja , prav ste slišali! Fotografije in videoposnetki Snapchat res izginejo, ko ga odprete.

Kot sem že omenil, fotografije, ki jih pošljete prijatelju, samodejno izginejo, ko jih odprete. In ne gre samo za fotografije, ampak tudi videoposnetki, besedilo, emodžiji in GIF-ji izginejo iz klepetalnice po sprejemnik ga je videl . Res je, lahko poskusite! da izkusite funkcijo Snapchat.

Uživajte v zasebnem pogovoru s prijateljem.

Kaj se zgodi z vašimi posnetki, če jih vaš prijatelj ni odprl?

Ko pošljete kakršen koli posnetek svojemu prijatelju, ta pa posnetka ne odpre. V takšnih primerih bo posnetek, ki ga pošljete prijatelju, še vedno na voljo v njegovem sporočilnem polju.

Toda po 30 dneh vaš prijatelj ne bo mogel dostopati do posnetka, ki ste mu ga poslali, ker bo trajanje posnetka poteklo po 30 dneh, vendar bo izbrisan iz strežnika Snapchat. Torej bi moral vaš prijatelj dostopati do posnetka v 30 dneh; sicer ga bodo zamudili.

Kako rešiti težavo z izginotjem snap na Snapchatu?

Posnetki, ki jih pošljete prijatelju, samodejno izginejo, zato lahko nekaterim uporabnikom predstavljajo težave. Če želite znova videti tiste posnetke, ki že izginejo, jih lahko shranite v telefon. Na ta način ga lahko pošljete znova, kadar koli želite, ni vam treba vsakič narediti srčkan obraz, da posnamete popoln posnetek.

Obvestite tudi svojega prijatelja, naj vaš posnetek shrani na njihov telefon, tako da, če želite te posnetke, lahko prosite svojega prijatelja.

Kako shraniti posnetke Snapchat v svoj telefon?

Snapchat ima funkcije, ki vam prihranijo posnetke, zato vam ni treba skrbeti, tudi če Snapchat samodejno izbriše posnetke.

Snapchat vam omogoča shranjevanje posnetkov in celo prenos v telefon. Obstaja več načinov, s katerimi lahko svoje posnetke shranite v svojo napravo.

Pogovorimo se o različne načine za shranjevanje posnetkov na vaši napravi.

Shranite svoj klepet

Sporočila lahko shranite na Snapchat in ni pomembno, ali je sporočilo poslano ali prejeto. Narediti tako,

  • Pojdi na Klepetajte razdelek.
  • zdaj, tapnite the uporabniško ime tvojega prijatelja.
  • Bo odpreti klepetalnico .
  • zdaj, poslati sporočilo svojemu prijatelju.
  • Ko se dotaknete sporočila, ga pošiljate, dokler ne vidite možnosti.
  • Zdaj tapnite » Shrani v Chat « iz možnosti.

Evo, uspešno ste shranili sporočilo, zdaj sledite istemu koraku, da shranite pomembno sporočilo v klepetalnico.

Posnetek zaslona

Za shranjevanje posnetkov lahko uporabite tudi funkcijo posnetka zaslona v napravi. Toda ko naredite posnetek zaslona v klepetalnici, Snapchat pošlje obvestilo o posnetku zaslona vašemu prijatelju, da jim sporoči, da imate posnetek zaslona posnetka.

Posnetek zaslona bo shranjen v galeriji vaše naprave, v galeriji si lahko ogledate sporočila posnetka zaslona in posnetke.

mars trine saturn synastry

Shranite svoje zgodbe

Ko svoje slike ali videoposnetke postavite v zgodbe Snapchata, bodo odstranjeni iz vašega računa po 24 urah objave.

Toda ali veste, da lahko svoje zgodbe shranite tudi na Snapchat? Svojo zgodbo morate oddati v Live Story ali Local Story, od koder lahko kadar koli dostopate do svoje zgodbe.

Svojo zgodbo lahko tudi prenesete. Če želite to narediti, sledite spodnjim korakom.

  • Posnemite posnetek iz Snapchata.
  • Objavite jo kot svojo zgodbo.
  • Kliknite na objavljeno zgodbo iz Naša zgodba .
  • Zdaj povlecite navzgor ali tapnite Puščica navzgor z dna tvoje zgodbe.
  • Nato končno kliknite na ikona za prenos .

To je to; imaš uspešno prenesli vašo zgodbo, zdaj lahko vidite in uporabite zgodbo kadar koli želite.

Prihranite pri spominih

Če želite shraniti svoje posnetke in zgodbe, jih morate posamično arhivirati. Če arhivirate svoje posnetke, bodo vaši arhivski posnetki varni in ne bodo samodejno izbrisani iz Snapchata.

Snapchat ' Spomini « je znana kot varnostna kopija Snapchat. Tako bodo vaši arhivski posnetki shranjeni v spominih.

Kaj se zgodi z vašim izbrisanim sporočilom na Snapchatu?

Morda mislite, da se vaši posnetki po izginotju iz klepetalnice izbrišejo, vendar se to ne zgodi točno.

Ko Snapchat samodejno izbriše posnetke, bodo posnetki izbrisani iz vašega klepetalnika; še vedno pa so lahko na voljo na strežniku Snapchat. Samo Snapchat lahko vidi vaše posnetke in sporočila.

Toda Snapchat ne razkrije vaših posnetkov ali sporočil in svojih posnetkov in bistvenih sporočil ne morete niti zahtevati nazaj.

Torej, svoje posnetke zaščitite sami, ne pozabite jih ročno shraniti, če jih potrebujete.

V zaključku

Evo, zdaj vam ni več treba skrbeti, tudi če Snapchat samodejno izbriše posnetke in besedilo iz klepetalnice, saj lahko svoje posnetke zaščitite tako, da shranjevanje posnetka , sporočila , in naredi posnetek zaslona da shranite svoje posnetke v spomine Snapchat.

Če ste še vedno zmedeni glede shranjevanja posnetkov, se znova pomaknite na zgornje metode in njihove korake za shranjevanje posnetkov. Vodil sem vas na najpreprostejši način za zaščito vaših posnetkov.

Upam, da zdaj razumete vsak zgoraj omenjeni korak. Če težko sledite koraku in imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to temo, nam lahko pustite komentar v našem oddelku za komentarje spodaj. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Za več navodil o Snapchatu pojdite na povezavo Nasveti za Snapchat

Hvala vam.

Referenca

https://support.snapchat.com/en-US/article/when-are-snaps-chats-deleted

Ugotovite Svoje Število Angela