Kako preprečiti, da Tiktok predlaga vaš račun, ko delite povezave
Ugotovite Svoje Število Angela

Včasih je lahko uporaba Tiktoka in povečanje vaše baze gledalcev zelo zabavna naloga. Vendar si vsi ne želijo povečati svoje baze sledilcev ali gledalcev glede na svoj Tiktok in Tiktok profil. Poleg tega boste morda želeli imeti preprosto razmerje med skupno rabo na Tiktoku in to je vse. Torej, če ste razočarani nad funkcijo na Tiktoku, ki predlaga vaš profil uporabniku, s katerim delite povezavo do videoposnetka Tiktok, potem je tukaj, kako preprečiti, da Tiktok predlaga vaš račun, ko delite povezave.
V nastavitvah zasebnosti lahko neposredno preprečite, da bi Tiktok predlagal vaš račun, ko delite povezave. Pojdite na Tiktok> Odpri profil> Pojdi do nastavitev in zasebnosti> Dostop do zasebnosti> Tapnite predlagaj svoj račun drugim> Izklopite osebe, ki vam odpirajo ali pošiljajo povezave.
Kazalo
Zakaj bi morali dovoliti skupno predlaganje računov Tiktok drugim
Morda ne želite, da drugi vidijo vaš račun, ko ga predlaga Tiktok. Vendar ima ta funkcija lahko kar nekaj prednosti za nekatere uporabnike Tiktoka. Če ste uporabnik, ki vas zanima več všečkov in ogledov v Tiktoku, potem je to lahko za vas. Vendar pa je tukaj seznam možnih koristnih razlogov, zakaj je dovoliti možnost, da Tiktok deli vaš račun z drugimi, dobra ideja.
- Ko vaš profil predlagajo drugim uporabnikom, imate možnost pridobiti večjo bazo gledalcev.
- V svojih videoposnetkih Tiktok lahko dobite več všečkov in ogledov, če so javno objavljeni.
- Drug način za pridobitev večje priljubljenosti je možnost, da svoje videoposnetke Tiktok postavite na stran Za vas na Tiktoku. To je prav tako koristno za uporabnike, da povečajo svojo bazo občinstva.
Kako preprečiti, da Tiktok predlaga vaš račun, ko delite povezave
Torej, če ste zagotovo prepričani, da želite preprečiti, da bi Tiktok predlagal vaš račun, ko delite povezave, potem je možnost, da onemogočite to funkcijo, vedno na voljo. Poleg tega so koraki precej preprosti in enaki za napravo Android in napravo iOS. Torej, v vsakem primeru sledite korakom, ki smo vam jih predstavili spodaj.
1. korak: Odprite aplikacijo Tiktok v svoji napravi
Najprej zaženite aplikacijo Tiktok v svoji napravi tako, da se je dotaknete. Nato se lahko prijavite v svoj račun TikTok s svojimi poverilnicami za prijavo.
2. korak: Pojdite na svoj profil Tiktok
Izbrišite sporočila na TikTok Izbrišite sporočila na TikTokNa začetnem zaslonu tapnite ikono profila v spodnjem desnem kotu zaslona, da pridete do svojega profila v Tiktoku.
3. korak: Dotaknite se ikone treh črt
V svojem profilu tapnite ikono hamburgerja s tremi črtami v zgornjem desnem kotu zaslona.
4. korak: Izberite Nastavitve in zasebnost
V pojavnem oknu na dnu zaslona izberite možnost nastavitev in zasebnosti, da odprete svojo stran z nastavitvami in zasebnostjo na Tiktoku.
5. korak: Pridite do zasebnosti
Na seznamu, ki se prikaže, izberite možnost zasebnosti, da pridete do nastavitev zasebnosti.
6. korak: izberite možnost »Predlagajte svoj račun drugim«
Od tam izberite možnost »Predlagajte svoj račun drugim« in dobili boste seznam več možnosti, katere možnosti želite ohraniti vklopljene ali izklopljene.
oven sonce devica luna
7. korak: Onemogočite »Ljudje, ki vam odpirajo ali pošiljajo povezave«
Nato preklopite možnost »ljudje, ki vam odpirajo ali pošiljajo povezave«. To zagotavlja, da nihče, ki mu pošljete povezavo, ne bo mogel videti vašega uporabniškega imena ali priti do vašega profila prek povezave Tiktok, ki jo delite z njim.
škorpijon sonce strelec luna
Kako Tiktoku preprečiti, da bi vaš račun predlagal drugim
Če vas tudi moti, kako Tiktok predlaga vaš račun drugim, potem lahko tudi vi preprečite, da bi Tiktok predlagal vaš račun drugim uporabnikom . Za to sledite spodnjim korakom.
1. korak: Zaženite aplikacijo TikTok v svoji napravi
Najprej zaženite aplikacijo Tiktok v svoji napravi tako, da se je dotaknete. Nato se lahko prijavite v svoj račun TikTok s svojimi poverilnicami za prijavo.
2. korak: Pojdite na stran profila
In pojdite na stran svojega profila tako, da tapnete ikono »Jaz« v spodnjem desnem kotu domačega zaslona.
3. korak: Kliknite meni s tremi pikami
Nato lahko kliknete ikono hamburgerja v zgornjem desnem kotu strani profila v aplikaciji Tiktok.
4. korak: izberite »Nastavitve in zasebnost«
Ko izberete »Nastavitve in zasebnost«, se lahko dotaknete možnosti »Zasebnost«.
5. korak: Onemogočite možnost Predlagaj svoj račun drugim
V razdelku »Odkrivanje« lahko izberete »Predlagaj svoj račun drugim«.
6. korak: Izklopite Predlagajte svoj račun drugim
Nato lahko izklopite možnosti, da svoj račun predlagate drugim. Med vsemi možnostmi izberite tiste, ki jih želite izklopiti. Če ne, lahko možnosti pustite pri miru in Tiktok bo še vedno predlagal vaš račun drugim.
Funkcije pod nastavitvijo zasebnosti na Tiktoku
Na Tiktoku je na voljo več nastavitev zasebnosti, ki jih lahko preverite, da ohranite svojo zasebnost v Tiktoku. Nastavitve zasebnosti lahko preverite na spodnjem seznamu in sledite povezavi, da ugotovite korake za vzdrževanje teh nastavitev zasebnosti.
- Družinsko združevanje
- Digitalno dobro počutje
- Naredite svoj račun Tiktok zaseben
- Upravljajte komentarje v svojih videoposnetkih Tiktok
- Filtrirajte komentarje v svojih videoposnetkih Tiktok/V živo
- Izberite uporabnike, ki vam lahko pošljejo DM v Tiktoku
- Prijavite vse težave, s katerimi se srečujete v aplikaciji Tiktok
Ohranite dobro počutje računa na Tiktoku
Eden najboljših načinov, s katerimi lahko zagotovite, da je vaša izkušnja s Tiktokom varna in dobra, je vzdrževanje dobrega počutja računa na Tiktoku. Ko sledite korakom digitalnega dobrega počutja, boste na koncu prihranili čas pred zaslonom, ki ga porabite samo s celodnevno uporabo Tiktoka. Torej, če želite preizkusiti to funkcijo, sledite članek o zagotavljanju digitalne blaginje na Tiktoku za postopek po korakih glede varnosti Tiktok.
Kako spremeniti nastavitve skupne rabe v Tiktoku
Če želite spremeniti nastavitve skupne rabe na Tiktoku, je tudi to mogoče. Glavna stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da lahko spremenite nastavitev skupne rabe videoposnetkov v svojem računu Tiktok, čeprav je vaš račun sploh javen. Torej, za to sledite spodnjim korakom v napravi iOS oziroma Android.
Če želite spremeniti video nastavitve že obstoječega videa, izberite spodnje korake.
1. korak: Odprite Video In Profile
Najprej odprite aplikacijo Tiktok in pojdite na svoj profil v spodnjem desnem kotu zaslona. Nato lahko v svojem profilu odprete video, za katerega želite spremeniti nastavitve skupne rabe.
2. korak: Dotaknite se ikone treh pik
Ko se video začne predvajati, tapnite ikono s tremi pikami na desni strani zaslona.
kaj duhovno pomeni številka 12
3. korak: Pojdite na Zasebnost
Nato lahko odprete nastavitve zasebnosti za videoposnetek, za katerega želite nastaviti spremembe.
4. korak: kdo si lahko ogleda ta video
Na koncu izberite možnost »kdo si lahko ogleda ta videoposnetek«.
5. korak: Upravljanje nastavitev za video
Ko pridete do novega zavihka, tapnite različne spremembe, ki jih morate narediti za upravljanje nastavitev zasebnosti določenega videoposnetka, tudi če imate javni račun Tiktok.
Pogosto zastavljena vprašanja
Tukaj je nekaj pogostih vprašanj o tem, kako preprečiti, da Tiktok predlaga vaš račun, ko delite povezave z drugimi uporabniki.
Kje je gumb za skupno rabo na Tiktoku
Če ste uporabnik Tiktoka in poskušate deliti vsebino v svojem računu, potem morda iščete gumb za skupno rabo. Vendar je gumb za skupno rabo s puščico v desno viden le, ko poskušate deliti vsebino videoposnetka nekoga drugega na Tiktoku. Za svoj videoposnetek morate iti na ikono s tremi pikami na mestu, kjer je gumb za skupno rabo. Tam boste videli možnost, da vsebino v svojem računu Tiktok delite z drugimi uporabniki prek povezave in neposrednega deljenja.
Nenamerno delil Tiktok
Na žalost ne morete preklicati pošiljanja sporočila v svojih neposrednih sporočilih Tiktok. Ta poizvedba je bila postavljena že večkrat in na žalost se izbriše samo vaša stran besedila in ne druga oseba, tako da ni vredno časa.
Zaključek
Za zaključek lahko preprosto preprečite, da bi Tiktok predlagal vaš račun, ko delite povezave, tako da se prepričate, da so nastavitve na mestu. Poleg tega lahko zagotovite tudi, da onemogočite možnost, da Tiktok deli vaš račun z drugimi uporabniki tudi v aplikaciji Tiktok.
Ugotovite Svoje Število Angela
Priljubljene Teme
- Kako zapisati datoteko ISO na bliskovni pogon USB v sistemu Windows 10/8/7
- Jupitrovo konjunktno severno vozlišče - sinastrija, tranzit, kompozit
- Sonce v Strelcu
- Ascendent Mars Square - Synastry, Transit, Composite
- Kako omogočiti avtorizacijo oglasov na Tiktoku
- 15 najboljših prenosnikov Hackintosh za leto 2022 [Celoten pregled]
- Kako ugotoviti, ali je nekdo kupil lažne sledilce na Instagramu?
- Kako priložiti Snapchat Cameos s fotografijo in videom | Korak za korakom 2022
- Ceres v škorpijonu
- Angelska številka 2102 - Pomen in simbolika