Kako videti vse aktivne uporabnike na Bumble

  Kako videti vse aktivne uporabnike na Bumble

Bumble je znana spletna aplikacija za zmenke, ki je znana po svojih novejših funkcijah na trgu spletnih aplikacij za zmenke. Danes veliko uporabnikov obišče Bumble, da bi našli par in spoznali nekoga novega. Če želite klepetati z uporabnikom, se morate najprej ujemati z uporabnikom in začeti nov pogovor. Torej, preučujemo, kako videti vse aktivne uporabnike na Bumble.



Bumble uporabnikom ne ponuja nobenih funkcij v aplikaciji, ki bi vas obvestile, kdaj je uporabnik aktiven. Če je uporabnik neaktiven več kot 30 dni, se njegov profil odstrani tudi iz klepeta in seznama iger. Vendar pa lahko na različne načine ugotovite, ali je uporabnik aktiven. Uporabniki lahko uporabijo tudi funkcijo dremeža, ki jim omogoči, da njihov profil ostane neaktiven za določen čas.

Kako izgleda Bumbleova aktivna ikona

Bumble nima nobenih funkcij, ki bi pokazale, kdaj je uporabnik na spletu. Za razliko od aplikacij, kot sta Facebook ali Instagram, ki imajo zeleno ikono, ko je uporabnik na spletu, Bumble nima takšnih funkcij. Ne morete neposredno pogledati uporabnikovega profila in vedeti, ali je na spletu. Poleg tega Bumble omogoča to anonimnost pri brskanju po spletu, da uporabnikom v aplikaciji ni neprijetnih situacij in obveznosti. Oglejmo si podrobneje, kako lahko kljub temu izzivu vidite vse aktivne uporabnike na Bumble.



Ali vam Bumble pokaže na spletu

Če smo neposredni, Bumble ne prikaže, ko ste na spletu. Edini način, da druge obvestite, da ste na spletu, je, da jim neposredno pošljete sporočilo. Drug uporabnik, ki je na spletu, je prav tako lahko znan šele, ko odgovori na vaša sporočila ali začne pogovor z vami.

955 angelska številka ljubezen

Ali lahko uporabniki vedo, kdaj je nekdo aktiven na Bumble



Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, da če je profil uporabnika v aplikaciji Bumble, to pomeni, da je bil na spletu pred nekaj dnevi ali pa je na spletu v aplikaciji. Če je uporabnik nedejaven več kot 30 dni, njegov profil ne bo prikazan v aplikaciji Bumble. To je torej neposreden pokazatelj, da veste, kdaj je nekdo aktiven na Bumble.

Kako preveriti, kdo si je ogledal vaš TikTok ... Kako preveriti, kdo si je ogledal vaš račun TikTok 2022 [Enostavna vadnica] | Vodnik za spletno pomoč | TikTok vodnik

Po tem je edina stvar, da uporabniku pošljete sporočilo iz njegovega profila. Če so aktivni in želijo odgovoriti na vaše sporočilo, boste prejeli sporočilo nazaj. Vendar ni druge možnosti, če je vaše sporočilo prezrto ali če uporabnik preprosto ni aktiven v aplikaciji.

Kako videti vse aktivne uporabnike na Bumble

Podobno kot večina spletnih aplikacij za zmenke Bumble uporabnikom ne sporoči, kdaj ste aktivni. To pomeni, da je edini način, da preverite, ali je nekdo na spletu, ta, da mu neposredno pošljete sporočilo. Poleg tega se morate zavedati, da je spoštovanje neaktivnosti nekoga pomembno, ko uporabljate aplikacijo za zmenke, kjer poskušate najti par.



Če pa želite vedeti, ali je uporabnik izbrisal svoj račun, ali je neaktiven ali preprosto ne odgovarja na vaša sporočila, lahko preberete spodnje nasvete za boljši čas v aplikaciji Bumble.

  1. Če ste aktivni v aplikaciji in takoj dobite ujemanje, potem veste, da je uporabnik aktiven. Za ujemanje na Bumbleu morate ročno povleči po profilu te osebe. Tako lahko neposredno pošljete sporočilo takoj, ko dobite ujemanje, saj kaže, da je oseba morda na spletu ali samo aktivna v aplikaciji.
  2. Naslednji način, kako lahko preverite, ali je uporabnik na spletu, je, da vidite, ali je njegov profil v aplikaciji. Če je uporabnik nedejaven več kot 30 dni, njegovega profila ne bo več v aplikaciji Bumble. Torej, to je neposreden način, kako ugotoviti, ali je uporabnik prenehal uporabljati Bumble.
  3. Preverite zadnje aktivno stanje v navigacijski vrstici.
  4. Lahko jim neposredno pošljete sporočilo, tako da jih pozdravite ali postavite subtilna vprašanja. Če se uporabnik odzove na besedilo, boste vedeli, da je trenutno na spletu.
  5. Nato lahko uporabnikom pogosto pošiljate sporočila in od njih pričakujete odgovor čez nekaj časa. Vendar pazite, da ne pošiljate preveč sporočil, saj se bodo, če se to zgodi, zagotovo razjezili.

S temi nasveti se torej lahko spopadete s pomanjkanjem stanja dejavnosti v aplikaciji Bumble. Upoštevajte, da če se uporabnik odloči ostati nedejaven na Bumbleu, potem glede tega ne morete veliko narediti. Za druge se lahko celo odločijo, da izbrišejo svoj račun ali odložijo svoj račun, kar je podobna funkcija brisanje vašega računa na Bumble . Koraki, kako to storiti, so podrobneje opisani v nadaljevanju članka.

Ali se ujemate samo z aktivnimi uporabniki

Ne glede na to, ali je uporabnik na spletu, se Bumble ujema samo z aktivnimi uporabniki. Torej, če ste se ujemali z uporabnikom, bo to zato, ker je aktiven v aplikaciji Bumble. Vendar dejstvo, da ste se ujemali z uporabnikom, še ne zagotavlja, da je v tistem trenutku na spletu v aplikaciji Bumble.

Kaj je Bumble Snooze



Bumble snooze je funkcija v aplikaciji Bumble, ki vam omogoča, da ostanete neaktivni, kolikor dolgo želite. Ta funkcija je zelo učinkovita za uporabnike aplikacije, zlasti za uporabnike, ki si želijo oddahniti od iger, ki jih izvajajo v aplikaciji Bumble. Poleg tega, ko ostanete na dremežu, se noben nov uporabnik ne bo mogel ujemati z vašim profilom.

Prav tako lahko nastavite, da je vaš račun preložen za nedoločen čas, dokler se ne želite vrniti in biti aktiven v aplikaciji Bumble.

rjavi konj sanje pomen

Kako odložiti svoj račun Bumble

Zdaj, ko veste, da Bumble uporabnikom omogoča preložitev računa, si lahko ogledate korake, kako preložiti svoj račun Bumble.

sanja o nosečnosti z dvojčki

Izberete lahko, kako dolgo želite preložiti svoj račun Bumble. Na voljo so možnosti za 24 ur, 72 ur ali celo dremež za nedoločen čas.

Ko zadremate, se dejavnost profila vašega računa Bumble začasno ustavi. To pomeni, da nobeno novo potencialno ujemanje ne bo videlo vašega profila. Uporabniki vam ne morejo pošiljati sporočil v klepetu, vaš račun pa bo prav tako odstranjen s seznamov za ujemanje. Tako uporabniki, če preložite, ne morejo ugotoviti, ali ste v aplikaciji ali ne.

1. korak: Odprite aplikacijo Bumble

Najprej morate v svoji napravi zagnati aplikacijo Bumble, tako da se je dotaknete. Nato se morate prijaviti v svoj račun Bumble.

2. korak: Tapnite Bumble Profile

Nato lahko odprete svoj profil Bumble tako, da tapnete ikono profila v spodnjem levem kotu zaslona.

3. korak: Dostop do nastavitev

Za dostop do nastavitev profila Bumble se lahko dotaknete ikone zobnika na vrhu strani.

4. korak: Vklopite dremež

Nato lahko vklopite možnost dremeža. Nato določite čas, za katerega želite preložiti svoj račun. Izberete lahko tudi, da ohranite stanje, zakaj vaš račun odložite.

Ali lahko ugotovite, če ima nekdo svoj bumble na dremežu

Ne, ni neposrednega načina, da bi izvedeli, ali je nekdo nastavil svoj profil Bumble na dremež. Če vam je uporabnik to neposredno sporočil, se boste zavedali. Vendar, razen če se uporabnik vrne in vam pošlje sporočilo v klepetu, ne boste vedeli, ali je uporabnik izbrisal svoj račun, ali je bil nedejaven več kot 30 dni ali je svoj račun Bumble nastavil na dremež.

mars v biku moški

Pogosto zastavljena vprašanja

Spodaj je nekaj pogostih vprašanj o tem, kako videti vse aktivne uporabnike na Bumble.

Kako izgleda dremež na Bumble za tekmo

Ko Bumble preložite, bo vaš račun videti kot izbrisan račun. To pomeni, da noben uporabnik ne bo videl vašega računa na seznamu klepetov ali v profilih za ujemanje.

Ali lahko vidite uporabniške profile na Bumble

Da, uporabniške profile lahko vidite na Bumble. Ni vam treba ujemati, da vidite profil nekoga na Bumble. Vendar neaktivnega ali preloženega profila ne bo na Bumbleu, zato ga ne morete videti.

Ali Bumble pokaže, kdo si je ogledal vaš profil

Ne, Bumble nima funkcij, s katerimi obvesti druge, ko si nekdo ogleda vaš profil. Ne morete preveriti ali vedeti, kdo si je ogledal vaš profil. Še posebej, če niste dejavni na Bumble, vaš seznam ujemanja ne bo vseboval vašega profila.

Ali Bumble prikazuje neaktivne račune

Bumble ne prikazuje nedejavnih računov več kot 30 dni. Pred tem je lahko račun, ki je neaktiven, že v aplikaciji. Torej lahko uporabniku pošljete sporočilo, če se z njim ujemate, saj je verjetno, da je aktiven v aplikaciji Bumble.

Zaključek

Skratka, ni neposrednega načina, na katerega bi lahko ugotovili, da je nekdo na spletu na Bumble. Prebiti se morate zaradi pomanjkanja aktivne funkcije in samo poskusiti poslati sporočila uporabniku, s katerim se želite ujemati. Če ne želite, da nihče vidi vaš profil, lahko neposredno preložite svoj profil ali izbrišete svoj Bumble profil za nedoločen čas, da se odstranite iz aplikacije.