Kako vklopiti Ghost Mode v Snapchatu 2022 [Android in IOS]

Ugotovite Svoje Število Angela

  Kako vklopiti Ghost Mode v Snapchatu 2020

Snapchat ponuja odlično funkcijo, imenovano »Snap Map«, da se povežete in komunicirate s prijatelji, ne glede na to, kako daleč živijo. Vse kar morate storiti je, da omogočite svojo lokacijo in delite svojo lokacijo v realnem času s prijatelji v »Naši zgodbi«. Sliši se zanimivo, kajne, razen če se zavedate, da deljenje vaše lokacije na Snapchatu ni povsem varno. Privzeto se vaša lokacija deli (oddaja) z vsemi na Snapchatu, vključno s popolnim neznancem. Tako si lahko kdorkoli ogleda vašo trenutno lokacijo v realnem času. Glede na to stvar Snapchat ponuja možnost vklopa načina duhov v Snapchatu.



Ko v Snapchatu omogočite način Ghost, bo skril vašo trenutno lokacijo in ohranil vašo zasebnost, razen če sami delite svojo lokacijo. Z drugimi besedami, vaš snap zemljevid lokacija je vidna samo vam. Torej, če ne želite objaviti svoje lokacije Snapchat, ste prišli na pravo mesto.

Tukaj sem ponudil najpreprostejši način za omogočanje načina duhov na Snapchatu. Poglej pobližje!

Kazalo

Kaj je Ghost Mode na Snapchatu?

Preprosto povedano, Ghost mode je funkcija, ki vam omogoča skrijete svojo lokacijo v realnem času na Snapchatu od vseh. Z drugimi besedami, vaša lokacija postane zasebna in nihče ne more videti vaše lokacije, niti vaši dodani prijatelji Snapchat.

Ko delite svojo lokacijo v razdelku »Naša zgodba«, lahko vsakdo vidi vašo lokacijo. To pomeni, da je vaša zasebnost odprta za javnost.

Snapchat iOS 14 - Kako omogočiti / D... Snapchat iOS 14 - Kako omogočiti/onemogočiti lokacijske storitve

Če slučajno ne želite deliti svoje lokacije, lahko vklopite funkcijo Ghost mode.

Kako v Snapchatu vklopiti Ghost Mode?

Zdaj, če želite svojo lokacijo ohraniti zasebno zase, je tukaj nekaj korakov za vklop načina duhov v Snapchatu. Prepričajte se, da greste korak za korakom, če res želite uspešen rezultat.

Odprite aplikacijo Snapchat

Prva stvar, ki jo morate storiti, je odpreti aplikacijo Snapchat. Uporabite lahko katero koli napravo, vendar se prepričajte, da lahko pravilno zažene aplikacijo Snapchat. Če trenutno uporabljate stara različica , nato pa ga posodobite na najnovejšo.

sonce kvadrat sonce sinastrija

Pojdite v razdelek za vaš profil

  razdelek profila

Tukaj si lahko ogledate svoje ikona profila v zgornjem levem kotu zaslona, ​​ki je tudi vaša ikona bitmoji. Torej, zdaj tapnite to ikono za naslednji korak.

Dotaknite se ikone zobnika za nastavitve

  nastavitve

Ko ste v razdelku z ikono profila, tapnite ikono Nastavitve Ikona zobnika . Ikona se nahaja v zgornjem desnem kotu zaslona. Od tam lahko upravljate vse svoje nastavitve Snapchat, ne glede na prilagoditve, ki jih želite narediti.

Izberite Poglej mojo lokacijo

  vklopite način duhov v snapchatu

Zdaj v razdelku »Kdo lahko ...« poiščite Glejte Moja lokacija razdelek. Ko ga najdete, odprite to možnost. Tukaj lahko vklopite način Ghost, da skrijete svojo lokacijo pred vsemi na Snapchatu.

Opomba: Ko odprete aplikacijo Snapchat, se bo vaša lokacija samodejno posodobila. To pomeni, da Snapchat ne bo vedno popravil vaše lokacije. Ko se premikate, se spreminja tudi stanje vaše lokacije.

Omogoči Ghost Mode

  vklopite način duhov v snapchatu

Nazadnje označite ali omogočite Način duhov možnost. Izberete lahko tudi možnost časa, da omogočite Ghost Mode.

  vklopite način duhov v snapchatu

3 ure: Ko izberete 3-urni čas, bo vašo trenutno lokacijo skril le za 3 ure. Po preteku 3-urnega časovnega obdobja bo vaša lokacija znova aktivirana.

24 ur: Če se nameravate s prijatelji odpraviti na večer, potem je ta možnost najboljša, kar lahko izberete. Vklopite ga lahko za 24 ur in delite ali posnemite posnetek zabave kolikor želite, ne da bi vas skrbelo glede vaše lokacije. Zaupaj mi; nihče ne bo izvedel, kje trenutno živite.

Do izklopa: Če že dlje časa ne nameravate deliti svoje lokacije, pojdite ven z možnostjo, dokler ni izklopljena. Če si premislite, ga lahko kadar koli onemogočite. Tvoja izbira!

Kaj se zgodi, ko v Snapchatu vklopite Ghost Mode?

Ali ste v Snapchatu vklopili način duhov, ker so vam tako rekli prijatelji? Ne veš, kaj se bo zgodilo po tem, a celo ti si ga vklopil. Če je temu tako, potem se tukaj zgodi, ko vklopite način duhov, brez Snapchata?

Ghost mode je kot način popolne zasebnosti lokacije, torej, ko ga vklopite zaradi tega bo vaša trenutna lokacija nevidna vsem na Snapchatu, tudi vašim prijateljem. Nihče ne more izvedeti, kje trenutno živite ali bivate.

Če pa ne želite skriti svoje lokacije vsem prijateljem na Snapchatu, lahko izberete tudi določene prijatelje, pri katerih si lahko ogledajo vašo lokacijo. To pomeni, da lahko vključite ali izključujete prijatelje, da ne bi videli vaše lokacije v realnem času na Snapchatu.

Če želite to narediti, si poglejte spodaj!

Kako deliti lokacijo Snapchat z izbranimi prijatelji?

Če ne želite skriti svoje lokacije z vsemi, jo lahko delite tudi z izbranimi prijatelji. Evo, kako to storite!

  1. Pojdi k svojemu ikona profila .
      razdelek profila
  2. Dotaknite se Nastavitve orodja ikona.
      nastavitve
  3. Dotaknite se Glejte Moja lokacija možnost.
      kdo lahko
  4. V razdelku Kdo lahko vidi mojo lokacijo izberite katero koli od teh možnosti:
    Moji prijatelji: Če izberete to, si lahko vašo trenutno lokacijo ogledajo samo vaši prijatelji na Snapchatu, ko jo delite.
    Moji prijatelji, pričakujte: Tukaj lahko izključite prijatelje, s katerimi ne želite deliti svoje lokacije na Snapchatu.
    Samo ti prijatelji: Tukaj lahko izberete omejene prijatelje, s katerimi lahko delite svojo lokacijo.
      kdo lahko vidi

S tem je vaša lokacija vidna samo vašim izbranim prijateljem, potem ko vklopite način duhov.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali Ghost Mode prikazuje vašo zadnjo lokacijo?

Vaša lokacija na zemljevidu Snapchat bo potekla v nekaj urah, ko omogočite način Ghost. Torej v bistvu ne prikazuje vaše zadnje lokacije.

Ali Snapchat samodejno vklopi Ghost Mode?

Ne, Snapchat ne vklopi samodejno načina Ghost. Vklopiti ga morate ročno. Privzeto je vaša lokacija vidna vsem, tako da, če ne želite deliti svoje lokacije, lahko omogočite način Ghost. Da bi to naredili, sem v tem članku zagotovil nekaj korakov. Samo pomaknite se navzgor in dobite odgovor.

Kako izklopite Ghost Mode v Snapchatu?

Če želite izklopiti način duhov na Snapchatu, je to povsem preprosto. Samo pojdi k svojemu profil> Nastavitve Ikona zobnika> Glej mojo lokacijo> Počistite polje Ghost Mode.

Na ta način lahko preprosto skrijete svojo lokacijo, tako da izklopite način duhov. Če si znova premislite in želite omogočiti, samo obrnite zgornji postopek.

Ali je Ghost Mode na Snapchatu varen?

Ghost mode je popoln način za skrivanje vaše lokacije na Snapchatu. Ni vam treba izklopiti vaše mobilne lokacije; preprosto omogočite način Ghost in prepustite ostalo njemu. To je najboljša funkcija, ki jo je Snapchat kadarkoli ponudil svojim uporabnikom. Vendar, ali je Ghost Mode na Snapchatu varen?

Preprost odgovor, da. Ghost mode na Snapchatu je precej varen za uporabo. Ničesar vam ni treba skrbeti. Samo zapustite način duhov, da bo vaša lokacija zasebna od vseh na Snapchatu.

Zadnja beseda

Zdaj je vaša lokacija varna in skrita, zaradi česar je vaša prisotnost še bolj zasebna. Odslej Snapchat vaše lokacije ne bo objavljal javnosti.

Včasih je ohranitev zasebnosti vaše lokacije najboljša stvar na kateri koli platformi družbenih medijev.

Ugotovite Svoje Število Angela